Biroul Politic al PC va analiza astazi un material alcatuit din ""acte, atitudini, comportamente, fapte"" ale democratilor, care demonstreaza ""comportamentul de partid-stat pe care PD a inceput sa-l aiba"". ""PD a inceput sa fie singurul partid
Biroul Politic al PC va analiza astazi un material alcatuit din ""acte, atitudini, comportamente, fapte"" ale democratilor, care demonstreaza ""comportamentul de partid-stat pe care PD a inceput sa-l aiba"".

""PD a inceput sa fie singurul partid care ia hotarari in Romania, bineinteles sub imboldul presedintelui Basescu, care, comandant de vas, nu are decat relatii de subordonare cu toti colaboratorii"", a precizat presedintele PC. Biroul Permanent va cauta, de asemenea, ""o solutie"" prin care conservatorii sa se desprinda de partenerii democrati de coalitie. ""Ne gandim daca mai putem si in ce conditii sa ramanem alaturi de un partid ca PD, langa care marturisim ca ne este din ce in ce mai greu sa stam, pentru ca se vrea atotputernic si doreste sa-si domine partenerii. Avem cateva cazuri concrete strigatoare la cer in Prahova, la Bucuresti"", a mai spus Voiculescu, precizand ca PC nu va iesi de la guvernare pentru a nu-si incalca promisiunea ca va asigura stabilitate in tara pana la 1 ianuarie 2007. ""Noi nu ne luptam cu PD, noi ne luptam cu un fenomen dezastruos pentru oameni, fenomenul partidului-stat, fenomenul partidului care vrea sa profite de faptul ca e la putere si sa realizeze afaceri in interes de grup"", a mai spus Voiculescu, aratand ca unii dintre democrati l-au informat ca acum in PD ""se produc lucruri mai grave decat se produceau in PSD"". In cazul in care Biroul Politic nu va gasi o solutie prin care sa ""izoleze"" PD, conservatorii o vor gasi in maximum o luna, dupa cum a asigurat liderul PC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.