Capitanul echipei nationale a laudat Steaua, considerand ca ""ros-albastrii"" merita sa joace in grupele Ligii Campionilor. ""Au tricouri frumoase, sunt baieti tineri, cred ca au si fizicul destul de reusit. Ar cam fi vremea, dupa zece ani, ca
Capitanul echipei nationale a laudat Steaua, considerand ca ""ros-albastrii"" merita sa joace in grupele Ligii Campionilor.


""Au tricouri frumoase, sunt baieti tineri, cred ca au si fizicul destul de reusit. Ar cam fi vremea, dupa zece ani, ca o echipa romaneasca sa ne reprezinte in Liga Campionilor. Prin rezultatele de anul trecut, prin faptul ca dovedeste inca o data ca este o echipa matura, valoroasa, cred ca are fata, asa cum spuneti voi, de grupele Ligii Campionilor"", a declarat stoperul celor de la AS Roma.
GHENCEA. Prezent duminica seara in emisiunea Recursul Etapei, directorul executiv, Valeriu Argaseala, a dezvaluit ca Steaua va reveni din luna septembrie pe stadionul din Bdul Ghencea. Accidentat in meciul de la Arad, stoperul Dorin Goian a efectuat aseara un test cu rezonanta magnetica.
BILETE. Conducerea campionilor a anuntat ca biletele pentru meciul-retur cu Standard Liege, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc miercurea viitoare, la ora 20:00, se vor pune in vanzare incepand de vineri dimineata. Fanii le vor putea procura de la casele stadioanelor Steaua si ""Lia Manoliu"", iar preturile sunt urmatoarele: Tribuna 0 - 500.000 de lei, Tribuna I - 300.000, Tribuna a II-a - 200.000 si Peluze - 100.000.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.