Capitanul echipei nationale a laudat Steaua, considerand ca ""ros-albastrii"" merita sa joace in grupele Ligii Campionilor.

""Au tricouri frumoase, sunt baieti tineri, cred ca au si fizicul destul de reusit. Ar cam fi vremea, dupa zece ani, ca o echipa romaneasca sa ne reprezinte in Liga Campionilor. Prin rezultatele de anul trecut, prin faptul ca dovedeste inca o data ca este o echipa matura, valoroasa, cred ca are fata, asa cum spuneti voi, de grupele Ligii Campionilor"", a declarat stoperul celor de la AS Roma.
GHENCEA. Prezent duminica seara in emisiunea Recursul Etapei, directorul executiv, Valeriu Argaseala, a dezvaluit ca Steaua va reveni din luna septembrie pe stadionul din Bdul Ghencea. Accidentat in meciul de la Arad, stoperul Dorin Goian a efectuat aseara un test cu rezonanta magnetica.
BILETE. Conducerea campionilor a anuntat ca biletele pentru meciul-retur cu Standard Liege, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc miercurea viitoare, la ora 20:00, se vor pune in vanzare incepand de vineri dimineata. Fanii le vor putea procura de la casele stadioanelor Steaua si ""Lia Manoliu"", iar preturile sunt urmatoarele: Tribuna 0 - 500.000 de lei, Tribuna I - 300.000, Tribuna a II-a - 200.000 si Peluze - 100.000.