Desi galeria rapidista a afisat un banner ""pro-Marian Iancu"", suporterii banateni au ramas indiferenti si i-au huiduit tot meciul pe oaspeti, clientii cei mai fideli fiind Razvan Lucescu si Viorel Moldovan. Dupa ce in prima etapa nu au reusit
Desi galeria rapidista a afisat un banner ""pro-Marian Iancu"", suporterii banateni au ramas indiferenti si i-au huiduit tot
meciul pe oaspeti, clientii cei mai fideli fiind Razvan Lucescu si Viorel Moldovan.

Dupa ce in prima etapa nu au reusit sa invinga Steaua, timisorenii au sperat ca vor da lovitura Capitalei in meciul cu un Rapid ranit in Bosnia. Dar a fost tot 0-0. Publicul a incercat sa dea o mana de ajutor si a creat o atmosfera ostila, uitand de prietenia declarata cu fanii rapidisti.
HUIDUIELI. Desi galeria giulesteana a afisat un banner pe care scria ""Respect total Marian Iancu"", aluzie la patronul lui Poli, fanii gruparii ""viola"" nu au tinut cont. Primul luat in vizor a fost Razvan Lucescu, huiduit copios la intrarea pe teren. ""Mincinosule!"", i s-a strigat tehnicianului rapidist, care in urma cu o luna isi daduse acordul de a veni la Timisoara, dar s-a razgandit. Nu a fost uitat nici fostul jucator al lui Poli Romeo Stancu, fluierat la aproape fiecare atingere de balon, pentru ca apogeul sa fie atins in momentul intrarii lui Viorel Moldovan, un alt ex-timisorean care a ajuns in Giulesti. Spre final, Lucescu junior a fost luat din nou in colimator, dupa ce s-a apucat la cearta cu antrenorul banatenilor, Sorin Cartu. Ca intotdeauna, nu au fost uitati nici dusmanii de la Dinamo, injurati pe tot parcursul meciului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.