Fostul finantator al vasluienilor, Adrian Porumboiu, in prezent observator, este acuzat de prese-dintele executiv al Farului, Florin Chiforeanu, ca a discutat cu arbitrul Sorin Corpodean in ziua meciului FC Vaslui - Farul, scor 1-3, disputat dumin
Fostul finantator al vasluienilor, Adrian Porumboiu, in prezent observator, este acuzat de prese-dintele executiv al Farului, Florin Chiforeanu, ca a discutat cu arbitrul Sorin Corpodean in ziua meciului FC Vaslui - Farul, scor 1-3, disputat duminica in etapa a III-a din Liga 1.
IRONII. Oficialul constantean a fost ironic la adresa lui Porumboiu si Corpodean. ""Duminica, la orele pranzului, arbitrul Sorin Corpodean era singur cu Adrian Porumboiu in Restaurantul Racova, la o masa, la o discutie tandra, avand capetele apropiate la mai putin de 30 cm. O pozitie total neregulamentara. Ne intrebam daca poate cineva sa spuna ce-si ziceau cei doi. Apoi, peste putin timp, au fost vazuti din nou, in fata liftului de la etajul 4"", a precizat Chiforeanu, care a catalogat arbitrajul unul ""ostil si bascalios"".
PENAL. Liderul galeriei vasluiene, Manuel Dragoi, se va alege cu dosar penal in urma incidentelor de dinaintea meciului, cand a luat un steag al Farului si a rupt-o la fuga pe teren. ""In ciuda somatiilor jandarmilor, Manuel Dragoi nu s-a oprit. Cand a fost prins, a refuzat sa inapoieze bannerul, iar oamenii mei au apelat la forta. I se va intocmi dosar penal, momentan strangem toate actele necesare"", a declarat inspectorul sef, Paul Smantana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.