Luni, 21 august, Editia de Colectie a Jurnalului National va invita sa parcurgeti un tulburator traseu al penitenciarelor de trista faima ale regimului comunist. Aflati de ce si cine au fost detinutii care supraaglomerau inchisorile Republicii Po
Luni, 21 august, Editia de Colectie a Jurnalului National va invita sa parcurgeti un tulburator traseu al penitenciarelor de trista faima ale regimului comunist.

Aflati de ce si cine au fost detinutii care supraaglomerau inchisorile Republicii Populare Romane. Ce torturi si metode foloseau tortionarii pentru a obtine ""informatii"" de la ""dusmanii de clasa""? De ce a decretat Dej amnistia generala in 1964 si cum au ramas detinutii politici pana la capatul regimului comunist in atentia si la dispozitia Securitatii. In exclusivitate pentru cititorii Jurnalului National, supravietuitorii penitenciarelor comuniste povestesc despre calvarul prin care au trecut si cum au evoluat vietile lor dupa eliberare. Povesti din inchisoare, marturii cumplite, istorii ale puscariilor - toate numai in editia de colectie de luni, 21 august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.