""Tricolorii"" s-au reunit ieri, la Casa Fotbalului, in vederea meciului amical cu Cipru, programat miercuri seara, la ora 20:00, la Constanta. Selectionerul Victor Piturca a deplans lipsa de solutii pentru inlocuirea jucatorilor accidentati sau iesi

""Tricolorii"" s-au reunit ieri, la Casa Fotbalului, in vederea meciului amical cu Cipru, programat miercuri seara, la ora 20:00, la Constanta. Selectionerul Victor Piturca a deplans lipsa de solutii pentru inlocuirea jucatorilor accidentati sau iesiti din forma.

Din cauza indisponibilitatilor, Piturca a fost nevoit sa reduca lotul de la 22 la 20 de jucatori. Printre cei pe care selectionerul n-a putut conta din cauza problemelor medicale sunt Mirel Radoi, Dorin Goian, Sorin Paraschiv, Razvan Cocis, Ionut Mazilu, Nicolae Mitea sau Ovidiu Petre. De la reunire au lipsit Bogdan Lobont si Adrian Mutu, pentru absenta ultimului staff-ul tricolorilor negasind nici o explicatie.
PROBLEME. ""Sunt deja 8-10 jucatori in aceasta situatie, avem aproape o echipa intreaga accidentata. Nationala a mai trecut prin astfel de situatii, care ne-au costat, ma refer aici la meciul cu Armenia. Dar nu trebuie sa ne plangem, asta e situatia, trebuie sa gasim solutii. Nu sunt cati jucatori as vrea, dar ce sa facem? Nu suntem Olanda sa avem asa multi jucatori de valoare"", a spus Piturca.
DINAMO. Lipsa din lot a fotbalistilor de la Dinamo a fost si ea explicata de selectioner: ""N-am chemat pe nimeni pentru ca asa am considerat acum. La Dinamo nu sunt jucatori care sa poata sa joace la echipa nationala in acest moment"". Recordmanul selectiilor, antrenorul lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a spus: ""Cu Cipru nu va fi usor, dar meciul va fi bun pentru omogenizare si relatii de joc. Poate fi o problema ca n-au inceput jocurile oficiale in toate campionatele"". Iata lotul complet: Lobont (Fiorentina), D. Coman (Rapid) - portari; Contra (Getafe), Badoi, Maftei (ambii de la Rapid), Tamas (Celta Vigo), Chivu (AS Roma), Rat (Sahtior Donetk), P. Marin (Steaua) - fundasi; Fl. Petre (TSKA Sofia), Nicolita, N. Dica (ambii Steaua), Codrea (Palermo), Grigorie (Poli Timisoara), D. Munteanu (CFR Cluj), Rosu (Recreativo Huelva) - mijlocasi; Buga (Rapid), Mutu (Fiorentina), Marica (Sahtior Donetk), D. Niculae (Auxerre) - atacanti.

OPTIMISM TRICOLOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.