In ciuda victoriei de la Petrosani, scor 1-0, antrenorul dinamovist s-a declarat nemultumit de jocul echipei. Desi oficialii au ca argument faptul ca s-au castigat toate partidele oficiale de pana acum, lucrurile nu stau chiar asa, iar la echipa chia
In ciuda victoriei de la Petrosani, scor 1-0, antrenorul dinamovist s-a declarat nemultumit de jocul echipei. Desi oficialii au ca argument faptul ca s-au castigat toate partidele oficiale de pana acum, lucrurile nu stau chiar asa, iar la echipa chiar exista probleme.
CAUTARI. Pana in prezent, Mircea Rednic nu a reusit sa gaseasca o formula ideala, neutilizand acelasi ""unsprezece"" doua jocuri la rand. ""Nu sunt multumit de cum se exprima echipa. Inca sunt in faza de cautari. Sper sa reusesc cat mai repede si, ce-i mai important, aceste cautari sa nu afecteze rezultatele"", a declarat ""Puriul"" la finele partidei cu Jiul. Compartimentul cel mai dificil este atacul, unde Danciulescu, Claudiu Niculescu si Ionel Ganea nu pot evolua toti o data in schema gandita de Rednic. De aici si dezertarea lui Niculescu, apoi impacarea, promisiuni ca va fi titularizat si lasarea pe banca, la Petrosani, a unui alt rebel, Ganea. ""Am avut probleme medicale"", a argumentat ""Ganezul"", insa realitatea e cunoscuta doar de Rednic. Ea este ascunsa undeva in birourile oficialilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.