Dupa ce duminica, cu ocazia celei de-a 80-a aniversari, ""El Lider Maximo"" s-a lasat fotografiat trimitand poporului cubanez mesajul ca este foarte fericit, ieri, in Granma, ziarul oficial al Partidului Comunist cubanez, au aparut opt noi poze, sub
Dupa ce duminica, cu ocazia celei de-a 80-a aniversari, ""El Lider Maximo"" s-a lasat fotografiat trimitand poporului cubanez mesajul ca este foarte fericit, ieri, in Granma, ziarul oficial al Partidului Comunist cubanez, au aparut opt noi poze, sub titlul ""O dupa-amiaza de neuitat intre frati"".

Acestea il infatiseaza pe Fidel alaturi de fratele sau mai mic, Raul, dar si de presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, care a venit sa-l sarbatoreasca pe liderul cubanez. Fotografiile il arata pe ""parintele revolutiei"" la fel de zambitor ca si in pozele publicate anterior de ziarul tinerilor cubanezi Juventud Rebelde.
CU PRIETENII. Imbracat la fel ca si Chavez intr-o camasa rosie, Castro sta intins in patul unde isi petrece zilele de convalescenta. Liderul venezuelean ii strange mana, ii ofera cadouri si primeste, la randul sau, un portret in carbune al gazdei sale. In alte fotografii, Chavez este surprins luand o gustare alaturi de liderul cubanez Fidel sau scriind intr-un carnetel diverse notite, in timp ce Fidel gesticuleaza, vorbind plin de fervoare. De altfel, in incaperea ce pare a fi o camera de spital este prezent si Raul Castro, care dupa 15 zile de incertitudine si suspans si-a facut prima aparitie publica in calitate de presedinte in exercitiu al Cubei la Aeroportul Havana, cu ocazia ceremoniei de primire a lui Hugo Chavez.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.