Cotabita mai stie sa cante. Dovada: ""Ma iubeste femeile si e moarte dupe mine"" fredona prezentatorul in culise, o data cu iubitorul de FeMeI, Mihai Margineanu.

Dupa ce Cream s-a suparat foc pe Gabriel Cotabita, pen-tru ca a fost programata sa cante la Callatis exact in pauza publicitara de la TVR 2, Catalin s-a simtit cu musca pe Maruta si s-a facut pompier pentru cateva minute: ""A luat foc showbiz-ul romanesc. Am venit sa-l salvez!"". Daca-i asa, ne intrebam pe el cine-l salveaza? La Clubul Callatis s-au incins spiritele intre Maruta-pompierul si Andra, care incerca sa-l convinga ca nu-i atat de rau sa faci playback. S-a gasit cui sa-i faca morala! Tocmai lui, care a devenit un fel de Don Quijote care se lupta cu purtatorii ilegal de microfon (cantareti cu CD-ul)!
""Suparat sunt, Doamne, suparat..."" Acesta este refrenul care li se potriveste tuturor artistilor care au cantat la Callatis, dar care nu au fost difuzati, din cauza pauzei publicitare si a Agendei Festivalului. Bine ati venit in lumea showbiz-ului romanesc! Ce, nu va ajung cei peste 30.000 de spectatori de la Mangalia? Vreti mai mult, munciti mai mult!