La cateva zile dupa primul razboi pentru grupele Ligii Campionilor, cu Standard Liege, ros-albastrii au facut o adevarata demonstratie de forta la Arad, impunan
du-se cu 3-0 in fata echipei locale, UTA. Omul meciului a fost Nicolae Dica, ale carui executii au incantat.

In pofida ploii sacaitoare, care a inceput sa cada la Arad cu aproximativ o ora inainte de startul meciului, batrana arena a fost arhiplina, circa 14.000 de suporteri tinand sa asiste la partida.
ATMOSFERA. In cateva ore, biletele scoase la vanzare au fost epuizate, desi cel mai ieftin costa 300.000 de lei. In ziua meciului s-au mai gasit numai bilete la negru, care se vindeau cu un milion de lei la peluza! Lovitura de incepere a meciului a fost data de fostul mare portar Helmuth Duckadam, cel care a evoluat atat la Steaua, cat si la UTA. Atmosfera a fost una entuziasta, galeria gazdelor afisand si doua bannere, pe care scria ""Meciul campioanelor adevarate"" si ""Fotbalul revine acasa"", tinand sa reaminteasca faptul ca UTA detine cele mai multe titluri dintre echipele din provincie, sase la numar. Pe final, in ciuda rezultatului de 0-3, fanii aradeni au ramas pe loc, iar la final au aplaudat sportiv spectacolul oferit de campioana en-titre si echipa lor favorita.
SCLIPIRI. Meciul in sine n-a prea avut istoric, in ciuda unei ocazii mari pe care UTA a irosit-o la scorul de 0-0. Vasilica Cristocea (a€™19), dupa o centrare a lui Nicolita si Dica (a€™37), cu un vole senzational aproape de vinclu rezolvand practic ecuatia inca din prima repriza. Dupa pauza, in minutul 67, acelasi Dica a marcat o capodopera de gol, trimitand plasat de la 13-14 metri dupa ce realizase un stop perfect pe piept. Intre executiile sublime ale lui Nicolae Dica s-au intercalat doua ocazii foarte mari ratate de UTA, prin fostul international Bogdan Mara. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a renuntat pe final la Daniel Oprita, Vasilica Cristocea si Dorin Goian, ultimul accidentandu-se si dand mari emotii staff-ului ros-albastrilor, in conditiile in care celalalt stoper, Sorin Ghionea, este suspendat pentru returul cu Standard Liege, din Liga Campionilor.

ADI ILIE, INVITAT SPECIAL