Craiovenii au obtinut prima victorie de la revenirea in Liga I intr-o maniera lejera o data cu reintrarea lui Ovidiu Stanga pe teren. Succesul a coincis cu revenirea lui Stanga ca antrenor pe banca tehnica dupa demisia de trei zile dinaintea conf

Craiovenii au obtinut prima victorie de la revenirea in Liga I intr-o maniera lejera o data cu reintrarea lui Ovidiu Stanga pe teren.

Succesul a coincis cu revenirea lui Stanga ca antrenor pe banca tehnica dupa demisia de trei zile dinaintea confruntarii cu Steaua. Prestatia sa a contat enorm de mult pentru tinerii sai elevi, chiar daca pitestenii nu s-au omorat cu firea. La finalul meciului, Stanga a comentat: ""Ma bucur mai mult pentru jocul prestat. Am fost mai buni. Titularizarea mea cred ca a fost benefica echipei"".
MORAL. Victoria l-a dezlantuit la finalul intalnirii pe patronul Adrian Mititelu. ""Acest meci este doar inceputul, o sa fie din ce in ce mai bine, pentru ca am spus ca aceasta tanara echipa are nevoie de o victorie pentru a se dezlantui"", a spus Mititelu. Apoi a continuat: ""Daca la final rezultatul ar fi fost 9-4, nimeni nu ar fi zis nimic la cum s-au desfasurat ostilitatile, cu faze de gol la ambele porti"". Mititelu a prevestit apoi: ""Nu o sa pierdem in Giulesti"".
FAIR-PLAY. Golul lui Saceanu a fost reusit intr-un moment in care grecul Giannopoulos se afla la pamant in propriul careu, dupa un contact cu colegul sau Daouda. Italianul de pe banca argesenilor, Giannini, a acuzat banca tehnica a oltenilor pentru lipsa de fair-play. Nervii lui Giannini nu s-au calmat nici la conferinta de presa. Cand a plecat nu a dorit sa dea mana cu Stanga. Antrenorul craiovenilor a explicat: ""A fost lipsa de fair-play din partea echipei noastre. Imi cer scuze si acum, asa cum am facut-o si la pauza. Am strigat de doua-trei ori la jucatori sa dea mingea afara. Baietii erau furati de peisaj si nu au reactionat, dar pana la a nu intinde mana nu mi se pare normal"".

PATRONII SUNT BUNI PRIETENI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.