Doar sapte jucatori s-au prezentat la reunirea lotului national de tineret, gazduita ieri de Casa Fotbalului. Meciul Romania - Irlanda de Nord, primul din preliminariile CE Under 21 2007, va avea loc miercuri, de la ora 18:00, la Urziceni. La a

Doar sapte jucatori s-au prezentat la reunirea lotului national de tineret, gazduita ieri de Casa Fotbalului. Meciul Romania - Irlanda de Nord, primul din preliminariile CE Under 21 2007, va avea loc miercuri, de la ora 18:00, la Urziceni.

La actiunea de ieri au sosit doar Romeo Surdu (CFR Cluj), Andrei Prepelita (FC Arges), Costin Curelea, Viorel Ferfelea, Dacian Varga (toti de la Sportul Studentesc), Ovidiu Herea (FC National) si George Florescu (Serif Tiraspol), carora aseara li s-a alaturat Claudiu Keseru, de la Nantes, dar si fotbalistii care au evoluat in etapa a 3-a a Ligii 1. Celalalt stranier, mijlocasul Hristu Chiacu, de la Wisla Cracovia, va sosi astazi.
FAVORITI. Selectionerul Emil Sandoi, care a fost nevoit sa-l inlocuiasca pe Laszlo Sepsi de la Gloria, accidentat, cu Sorin Radoi de la Poli Timisoara, a declarat: ""Suntem favoriti, dar este un joc foarte important, iar acest program al calificarilor nu ne avantajeaza deloc. Daca inainte un eventual pas gresit se putea repara pe parcurs, acum orice eroare poate fi fatala. As vrea sa le trezesc jucatorilor dorinta de a realiza o performanta si la nationala de tineret. Ma doare ca jucatori ca Mitea, Sapunaru sau Sepsi sunt accidentati, dar ma bucur pentru Marica si Nicolita, care au sansa de a fi folositi miercuri, la echipa mare, cu Cipru.
LOT. Iata cei 20 de jucatori care compun lotul pentru confruntarea cu nord-irlandezii. Mihai Minca, Andrei Marinescu (ambii de la Rapid) - portari; Adrian Scarlatache (Jiul), Cosmin Moti, Stefan Radu, Cristian Pulhac (toti Dinamo), Marius Constantin (Rapid), Sorin Radoi (Poli Timisoara) - fundasi; Andrei Prepelita (FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), Viorel Ferfelea, Dacian Varga (ambii Sportul Studentesc), Adrian Ropotan (Dinamo), George Florescu (Serif Tiraspol) - mijlocasi; Costin Curelea (Sportul), Romeo Surdu (CFR Cluj), Lucian Burdujan (Rapid), Andrei Cristea (Poli Timisoara), Claudiu Keseru (FC Nantes), Hristu Chiacu (Wisla Cracovia) - atacanti.

SENIORII, AZI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.