O bataie in plina noapte in statiunea Mamaia a provocat o adevarata furtuna la varful administratiei locale. ACUZATII. Incidentul s-a petrecut in fata Hotelului Flora, unde primarul Constantei, Radu Mazare, si presedintele Consiliului Judetean,

O bataie in plina noapte in statiunea Mamaia a provocat o adevarata furtuna la varful administratiei locale.

ACUZATII. Incidentul s-a petrecut in fata Hotelului Flora, unde primarul Constantei, Radu Mazare, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, sunt actionari. Controversele au fost iscate de prezenta unor persoane inarmate cu topoare si sabii in mijlocul celei mai aglomerate statiuni de pe Litoral. Echipajele de politie care s-au deplasat la fata locului spun ca presedintele CJC ar fi obstructionat cercetarea in zona, afirmand ca in unitatea hoteliera nu s-a intamplat nimic si nu se va da nici o declaratie.
Mai mult, prefectul de Constanta, Danut Culetu, spune ca politia nu ar fi putut demara o ancheta in lipsa unei plangeri din partea pagubitilor, reclamatie care a fost depusa abia dupa 17 ore! Acuzatiile pe linie politica nu au intarziat sa apara, iar prefectul a afirmat ca, desi actiunea nu a fost indreptata in mod direct impotriva primarului Radu Mazare, acesta are o atitudine grava pentru ca accepta derularea unor actiuni de dezordine si insecuritate sociala. La randul lui, primarul Radu Mazare a raspuns atacurilor pe linie politica si a spus ca tot ce se intampla ""rau"", partidele le arunca in carca sa. El a cerut ca aceia implicati in rafuiala de la Flora sa fie retinuti, pentru ca nu este admisibil ca persoane inarmate sa terorizeze statiunea Mamaia.
FILMUL. Politistii constanteni au intervenit in noaptea de 11 spre 12 august pentru aplanarea unui conflict izbucnit la Hotelul Flora din statiunea Mamaia. Oamenii legii au fost anuntati de receptionera hotelului ca la intrare a izbucnit un scandal intre mai multe persoane, printre care si cativa agenti din paza unitatii. Politistii au stabilit ca persoanele implicate in conflict au fost Mihai C. (28 de ani), Ciprian T. (30 de ani), Florin T. (27 de ani), toti agenti de paza, Mihaita V. (32 de ani), Traian V. (28 de ani), Iulian U. (32 de ani) si Cristian Marian G. (31 de ani), toti din Constanta. De la fata locului s-au ridicat un topor, o sabie, o bara metalica, o surubelnita, bate, o bara din fier beton, obiecte care au fost gasite cu ocazia cercetarii in spatele barului si a receptiei.

JUSTITIE APLICATA DUPA URECHE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.