Pentru ca nu seamana cu nimic din ce s-a facut pana acum, Cee-Lo & DJ Danger Mouse s-au impus pe plan international. Pana cand ""Crazy"" nu a ajuns locul 1 in Marea Britanie, nimeni nu stia cine sunt Gnarls Barkley, dar nici american

Pentru ca nu seamana cu nimic din ce s-a facut pana acum, Cee-Lo & DJ Danger Mouse s-au impus pe plan international.

Pana cand ""Crazy"" nu a ajuns locul 1 in Marea Britanie, nimeni nu stia cine sunt Gnarls Barkley, dar nici americanii nu
si-au dezvaluit identitatea. Incredibila ascensiune a celor doi muzicieni a inceput la 2 aprilie a.c., cand ""Crazy"" a fost prima melodie ajunsa pe locul 1 in topul de discuri singles din Marea Britanie, numai din download-ari ! Acest fapt fara precedent i-a determinat pe englezi sa creeze pentru singles doua clasamente separate, cel al vanzarilor de CD-uri (fizice) si cel al vanzarilor pe net (prin download-are).
CEE-LO. Are numele de scena Thomas Callaway (nascut Thomas Burton) si este muzician hip-hop, funk, soul si R&B. Cantaret, rapper, compozitor si producator muzical, s-a remarcat ca membru al Goodie Mob (grup de hip-hop din Atlanta) si, mai nou, in proiectul Gnarls Barkley. Posesor al unei voci fenomenale, Cee-Lo a aparut (ca solist vocal) pe albume inregistrate de Santana, OutKast, Black Eyed Pees, a facut Backing vocals pentru TLS (""Waterfalls""), a compus pentru Pussycat Dolls (""Dona€™t Cha""), Busta Rhymes.
DANGER MOUSE. Pe numele adevarat Brian Burton s-a nascut la New York si a trait in Georgia, unde a debutat sub titulatura Pelican City. Inspirat din serialul britanic de animatie Dangermouse, si-a spus DJ Danger Mouse si intre anii 1998 si 2003 a creat o serie de remixuri, dar a devenit celebru in 2004, cu ""Grey Album"": remix intre White Album (Beatles) si Black Album (Jay-Z). Anul trecut a produs ""Demon Days"" al grupului Gorillaz.

Amandoua, locul 1 - CD-ul ""St. Elswhere"" si ""Crazy""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.