Ploile din ultimele zile au afectat sute de case si de gospodarii, zeci de kilometri de drumuri, poduri si podete din judetele Suceava, Constanta, Galati si Vrancea. O ploaie puternica a provocat ieri inundarea mai multor strazi, precum si a zeci
Ploile din ultimele zile au afectat sute de case si de gospodarii, zeci de kilometri de drumuri, poduri si podete din judetele Suceava, Constanta, Galati si Vrancea.

O ploaie puternica a provocat ieri inundarea mai multor strazi, precum si a zeci de magazine din Constanta. Aceeasi situatie se inregistreaza si la Mangalia, si in restul statiunilor de pe litoral. O situatie deosebita s-a inregistrat in Suceava, unde 77 de case si 164 de gospodarii din sapte localitati au fost inundate. Aproximativ 300 de case si gospodarii din localitatea vranceana Bolotesti au fost inundate din cauza scurgerilor de pe versanti.
Circulatia feroviara intre localitatile Padureni si Putna din Moldova, de pe linia de cale ferata Adjud-Marasesti, a fost inchisa ieri-dimineata, dupa ce un podet a fost inundat, iar doua trenuri de calatori au fost oprite in statii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.