Atleta
Varsta: 35 de ani Atleta Nicoleta Grasu a cucerit medalia de bronz la concursul de aruncare a discului, la Campionatul European de la Göteborg, Suedia. Experimentata sportiva s-a calificat cu emotii in finala concursului;
Atleta
Varsta: 35 de ani Atleta Nicoleta Grasu a cucerit medalia de bronz la concursul de aruncare a discului, la Campionatul European de la Göteborg, Suedia. Experimentata sportiva s-a calificat cu emotii in finala concursului; primele doua incercari le-a ratat aruncand discul in plasa. In cele din urma, romanca s-a mobilizat si a reusit o aruncare de 63,27 m, reusind astfel a treia performanta a calificarilor. Nicoleta Grasu are un record personal de 68,80m si este antrenata de sotul sau, Costel. Sportiva are un palmares de invidiat, printre performantele ei numarandu-se medalia de argint de la CM de la Edmonton, din 2001, si cea de bronz de la CE din 1998, de la Budapesta. Pentru o noua medalie europeana adusa Romaniei, Jurnalul National o declara pe Nicoleta Grasu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.