Festivalul Clownilor In aceste zile se desfasoara in Copenhaga (Danemarca) Festivalul International al Clownilor. Unul dintre participanti este Lars Lottrup, care isi demonstreaza talentele tinandu-si capul intr-un balon gigantic. Teatru

Festivalul Clownilor

In aceste zile se desfasoara in Copenhaga (Danemarca)
Festivalul International al Clownilor. Unul dintre participanti este Lars Lottrup, care isi demonstreaza
talentele tinandu-si capul
intr-un balon
gigantic.

Teatru ""Monoloagele spermei""
Dupa ce mai multe banci de sperma le-au oferit donatorilor posibilitatea de a lasa un mesaj viitorilor copii, regizorului James Farell i-a venit ideea de a pune in scena o piesa de teatru cu aceasta
tema. ""Monoloagele spermei"" va avea premiera cu prilejul festivalului de arta Fringe din Edinburgh. In timpul piesei, pe scena defileaza barbati care lasa diverse mesaje in urma. Unul dintre barbati, care se apropie de varsta de 30 de ani, descopera ca este grav bolnav si ca va muri curand: ""Mai am doar sase luni de trait, fapt pentru care am decis sa las sperma mea mostenire. Tu esti cel care o va primi. Sfatul meu - nu irosi nici o secunda din viata!"".
Anglia - Si-a gasit portofelul in clestii homarului
Un britanic de 30 de ani, care si-a pierdut portofelul in timp ce facea o baie nocturna, l-a gasit cateva zile mai tarziu intre clestii unui homar, relateaza AFP. Paul Westlake a fost contactat de
frizeria pe care o frecventa din Plymouth pentru a i se comunica faptul ca un pescar a gasit in plasele sale un crustaceu ce tinea strans intre clesti un portofel. Printre bani si carduri se afla adresa frizeriei. ""N-am mancat niciodata homari si nici nu o voi face incepand de acum"", a declarat tanarul pentru Plymouth Evening Herald.
Confuzie - Joc erotic luat drept rapire
Politia germana, chemata in ajutor pentru o rapire la Bremen, a nimerit in mijlocul unui joc erotic sadomasochist, relateaza AFP. Un martor a spus ca a vazut un barbat legat fedeles, inchis intr-un portbagaj si apoi rapit... Ofiterii au descoperit barbatul, rapitoarele fiind doua femei de 50 de ani imbracate in latex si piele. Potrivit unui comunicat al politiei, ""victima"" participa la un joc sadomasochist.
Licitatie - Colectie Barbie scoasa la vanzare
Cea mai mare colectie de papusi Barbie din lume, apartinand creatoarei de moda olandeze Ietje Raebel, va fi scoasa la licitatie luna viitoare la Casa Christiea€™s din Londra. Pretul de pornire pentru un exemplar variaza de la 70 la 1.200 de lire sterline (100-1.700 de euro).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.