Joi s-a consumat cea de-a doua seara a Festivalului Callatis. Radio Romania Actualitati a detinut ""monopolul"" artistic pe scena scoica din Mangalia, avandu-i ca invitati pe Mircea Vintila (cu Brambura), Mircea Baniciu si Vasile Seicaru, Nico, Marc
Joi s-a consumat cea de-a doua seara a Festivalului Callatis. Radio Romania Actualitati a detinut ""monopolul"" artistic pe scena scoica din Mangalia, avandu-i ca invitati pe Mircea Vintila (cu Brambura), Mircea Baniciu si Vasile Seicaru, Nico, Marcel Pavel, Talisman, Mandinga, Corina Chiriac si Mihaela Mihai.

Dupa aceasta distributie putem spune ca a fost o seara de muzica usoara altoita cu folk! O combinatie care a atras 20.000 de spectatori la Mangalia. Dupa incheierea spectacolului a intrat in scena Catalin Maruta! Stati linistiti, n-a cantat. Doar a prezentat Clubul Callatis, o emisiune dopo festival. S-a incins un jam-session de toata frumusetea. Corina Chiriac, George Rotaru, Marcel Pavel si Nico au facut improvizatii muzicale pe care o sa le tinem minte multa vreme de acum incolo! Au format o trupa mixta de nota 10. Bineinteles ca aceasta nota i-a asigurat si lui Maruta o audienta de trecere. Si ce trecere a avut! Varful share pe comercial a fost de 13,2%. Ce mai, i-a iesit lui Maruta. Daca a reusit el sa-i impace pe baietii de la Mandinga, care erau suparati ca au fost scosi din direct inainte de a termina concertul, difuzand in timpul Clubului Callatis inregistrarile ramase pe dinafara.... (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.