Serbu Radu, Slobozia: ""Va rog sa ma ajutati in obtinerea unei adeverinte cu grupa de munca si cu vechimea perioadei lucrate. Am lucrat la o societate in Bucuresti, in perioada iulie 1965-noiembrie 1969. Am lucrat in functia de dulgher"". Butan Gheo
Serbu Radu, Slobozia: ""Va rog sa ma ajutati in obtinerea unei adeverinte cu grupa de munca si cu vechimea perioadei lucrate. Am lucrat la o societate in Bucuresti, in perioada iulie 1965-noiembrie 1969. Am lucrat in functia de dulgher"".
Butan Gheorghe, Craiova: ""Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in cartea de munca am avut inscris MFA fara alte mentiuni, neputand intra in recalcularea pensiei, lucru care m-a afectat foarte tare. Am cerut la unitatea militara din Pitesti de doua ori o adeverinta din care sa rezulte drepturile avute in perioada 15.12.1951-28.08.1958, respectiv misie de zbor, solda de grad si functie si ordinul 50 si nu am primit raspuns. Am trimis memorii si la Ministerul Apararii Nationale, dar nu am primit nici un raspuns. Va rog sa ma ajutati sa obtin adeverinta necesara la recalcularea pensiei"".
Binzau Ion, Calafat: ""Am 80 de ani si sunt pensionar CFR din anul 1987, cu o vechime de 35 de ani, 9 luni si 19 zile, timp in care am indeplinit functia de magaziner CFR si am lucrat in ture 12/24. Actualmente am o pensie de 323 RON, iar la recalculare nu mi s-a dat nici un leu in plus. Am fost la Casa de Pensii Dolj si am scris si celor de la Bucuresti, care mi-au raspuns ca trebuie sa mai aduc acte pentru recalculare. Am fost si la directie la CFR sa mi se dea un act care sa dovedeasca salariul si sporurile avute in anii 1951-1958, deoarece nu sunt trecute in cartea de munca. Cererea mea a fost depusa la directia CFR la data de 7.02.2006, dar nu am primit nici un raspuns de la dansii referitor la adeverinta necesara recalcularii. Va rog mult sa ma ajutati sa-mi rezolv aceasta problema"".
RASPUNS:


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.