Jucatoare de tenis
Varsta: 16 de ani Jucatoarea de tenis Irina Begu face parte din echipa de junioare 16 ani a Romaniei care s-a intors victorioasa de la Campionatul European din Elvetia. Romancele au castigat aurul european pe echipe, obtina
Jucatoare de tenis
Varsta: 16 de ani Jucatoarea de tenis Irina Begu face parte din echipa de junioare 16 ani a Romaniei care s-a intors victorioasa de la Campionatul European din Elvetia. Romancele au castigat aurul european pe echipe, obtinand astfel calificarea la Campionatul Mondial ce se va desfasura in luna septembrie, la Barcelona. Pe langa aceasta medalie, Irina Begu a castigat si titlul european la individual, si medalia de bronz la dublu. Sportivele noastre au fost insotite in Elvetia de Florenta Mihai, antrenor federal in cadrul FRT. ""Irina a avut rezultate foarte bune anul acesta. A castigat si un turneu in Maroc. Evolutia ei a culminat acum, la Campionatul European"", ne-a declarat tehnicianul tinerelor tenismene. Pentru performantele obtinute la nivel european, Jurnalul National o declara pe Irina Begu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.