Fara numar, fara numar... Ba-i curent, ba nu-i curent. Acesta a fost socul la care a fost supus Festivalul Callatis in prima seara. Desi toata echipa tehnica a fost mai mult in bezna, evenimentul a iesit la liman... ""Dusmanii imi poarta pica, ca n-au valoarea mea...""

Miercuri seara, cineva a avut grija ca organizatorii Festivalului de la Mangalia sa treaca prin socuri electrice! De sapte ori s-a intrerupt curentul!!! Dar, si in asemenea conditii, Callatis a ""stralucit"".
INTREBARI INTREBATOARE. Cum e posibil sa existe atatea pene de curent? Se mai intampla o data, de doua ori, dar de sapte ori, in aceeasi seara? Prea e de Cartea Recordurilor! Cei de la Electrica au dat vina pe comerciantii ambulanti din portul turistic, care au ""mancat"" prea mult curent. Atunci, de ce nu a picat reteaua si anul trecut, cand ""tarabagii"" se hraneau cu aceeasi sursa electrica a orasului? Dar, vorba aceea: ""Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii"". Lumina si sunetul de pe scena au fost intretinute de un grup electrogen (plus unul de rezerva), astfel ca spectatorii (in numar impresionat, peste 15.000!) n-au stiut prin ce iad au trecut organizatorii. Daca tot s-a facut lumina, sa trecem la programul serii!
Concursul de Miss Diaspora a fost deschis de imnul compus de Nicole Formescu. Compozitoarea si-a prezentat creatia alaturi de fiica sa si Ovidiu Komorniyk.
21 de fete cucuiete s-au intrecut in pas de prezentare si de dans, dar si in cantat. Marea castigatoare (in cash - 50 de milioane de lei vechi) este Andreea Elena Ambrosa din Italia. Cu dimensiunile 55-88-65, dona€™soara a convins juriul, format din tatal lui Pacala - Geo Saizescu - , Lavinia Sandru, Corina Chiriac, Nicole Formescu, Sorin Iorgus (baiatul primarului din Mangalia), Bogdan Pavlica si Bodo, ca ea merita coronita. Locul doi a fost adjudecat de Spania, reprezentata de Diana-Roxana Man, care a primit suma de 30 de milioane de lei. Iar Canada, prin Mihaela Coman, a prins locul trei (20 de milioane de lei). Canadianca a cantat si a dansat mai bine ca artista noastra cu crema, Claudia. Am zice, de dragul jocului de cuvinte, ca Mihaela Coman ar putea ajunge in Romania un fel de Cream cu frisca, 100% naturala. Premiul de popularitate i-a revenit Andreei Paslaru din Serbia. Saptamanalul diasporei ""Realitatea romaneasca"" i-a oferit premiul, in valoare de 20 de milioane de lei.

OCUPATIE. Mihaela Coman este studenta si profesoara de dans