Ruth Regina a avut ideea mai putin obisnuita de a crea peruci pentru caini. Realizate din par uman sau fibra sintetica, accesoriile se pot asorta diverselor tinute destinate patrupedelor. Procesul tehnologic pentru crearea unei astfel de peruci durea

Ruth Regina a avut ideea mai putin obisnuita de a crea peruci pentru caini. Realizate din par uman sau fibra sintetica, accesoriile se pot asorta diverselor tinute destinate patrupedelor. Procesul tehnologic pentru crearea unei astfel de peruci dureaza intre doua ore si trei zile, in functie de complexitatea acesteia. Pentru a-si scoate in evidenta produsele, Ruth a angajat si un manechin, o catelusa pe nume Bonnie.

Acuze - Tatuata in timp ce dormea
Hillary Snyder din Des Moines, Iowa, a chemat politia dupa ce iubitul sau a tatuat-o in somn. Pentru ca avea probleme, Hillary a luat niste somnifere, iar cand s-a trezit, a resimtit dureri puternice deasupra gleznei drepte. Tanara de 20 de ani si-a acuzat prietenul de violenta domestica, iar politia cerceteaza acum circumstantele
in care s-a petrecut incidentul.
Decizie - Milionari de... cartier
Doi britanici, care au castigat 2,25 milioane de lire sterline, sunt decisi sa ramana in apartamentul in care locuiesc pentru ca... e aproape de sala de bingo unde au pus mana pe marele pot, relateaza The Sun. John Davies, 68 de ani, si sotia sa Pat, 73 de ani, din Portsmouth, nici macar nu isi vor schimba vechea masina. Totusi, cuplul si-a permis un cadou: o vacanta in Singapore, unde John a servit ca medic in Royal Navy. Cei doi intentioneaza, de asemenea, sa doneze bani si sa-si ajute familia.
Ghinion - Au furat fisetul, nu bancomatul
Trei hoti malaiezieni au furat cu o franghie si o plasa ceea ce credeau ca este un bancomat. Spre marea lor surpriza, aparatul nu era decat un depozit pentru cecuri, fara nici o valoare, relateaza Rompres. Cei trei au fugit imediat
ce si-au dat seama de greseala. Bancomatele sunt adesea vizate de hotii mai mult sau mai putin norocosi din Malaiezia. Cativa au incarcat un ATM intr-un camion pentru a-l abandona 5 km mai departe: era gol.
Clasament - Noul Bond, cel mai bine imbracat barbat
Noul James Bond, actorul Daniel Craig, a fost desemnat cel mai elegant barbat din lume de revista Esquire. El ii devanseaza pe muzicianul american John Legend si actorii Terrence Howard si Jake Gyllenhaal. Pozitia a patra in acest clasament ii revine lui Nick Cave. Axl Rose si Marc Anthony sunt la polul opus al topului, alaturi de Sean Preston Federline, fiul lui Britney Spears.
Playboy - Hugh Hefner o vrea pe Nicole Kidman

Proprietarul Playboy, Hugh Hefner, isi doreste cu disperare
sa o convinga pe Nicole Kidman (foto) sa pozeze nud in revista sa, intrucat a fost vrajit de aceasta imediat dupa ce a vazut-o jucand in piesa de teatru ""The Blue Room"". Potrivit Hollywood.com, Hefner se gandeste neincetat la actrita, inca din anul 1999, cand aceasta a aparut goala pe Broadway, in timpul unei scene din piesa mentionata - descrisa de critici ca fiind ""Viagra teatrului"". ""M-a vrajit dupa ce am vazut-o pe scena, cu o tigara intr-o mana si cu chilotii in cealalta. Am visat la ea luni de zile. Cred ca ar trebui sa adaug si ca este o actrita foarte buna"", a declarat Hefner.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.