Sahtior Donetk a castigat cu 1-0, pe teren propriu, in fata polonezilor de la Legia Varsovia. Echipa lui Mircea Lucescu va pleca astfel cu prima sansa in returul de peste doua saptamani. Mircea Lucescu si Sahtior Donetk sunt in carti pentru cal

Sahtior Donetk a castigat cu 1-0, pe teren propriu, in fata polonezilor de la Legia Varsovia. Echipa lui Mircea Lucescu va pleca astfel cu prima sansa in returul de peste doua saptamani.

Mircea Lucescu si Sahtior Donetk sunt in carti pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. ""Minerii"" au invins cu 1-0 formatia poloneza Legia Varsovia, in prima mansa a turului trei preliminar al competitiei. Razvan Rat a fost integralist, in timp ce Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 63 in locul lui Aghahowa. Elano a marcat unicul gol al lui Sahtior, in minutul 39, din penalty, insa a parasit terenul la scurt timp dupa pauza, accidentat.
IMPREVIZIBIL. Mircea Lucescu a precizat ca echipa sa ar fi putut castiga la o diferenta de scor mult mai mare, insa a recunoscut ca in aceeasi masura ar fi putut face egal. Totodata, tehnicianul roman s-a plans de faptul ca polonezii au apelat prea des la intrari dure. ""Deznodamantul meciului a fost imprevizibil. Putea fi 5-0, dar la fel de bine ar fi putut fi 1-1. Toate echipele care joaca in aceasta faza a intrecerii sunt puternice, iar Legia nu face exceptie. Polonezii au jucat agresiv si s-au aparat bine. Trebuie sa spun totusi ca au facut cam multe faulturi, nu toate sanctionate de arbitru"", a afirmat Lucescu. Antrenorul roman a subliniat ca accidentarea lui Elano a fost ""o consecinta directa a unui fault"". Desi nu poate fi pe deplin multumit, Mircea Lucescu a precizat ca rezultatul nu e tocmai rau: ""Aceste doua echipe par sa fie egale. Cred ca un 1-0 sau chiar un 0-0 nu sunt rezultate proaste pentru un meci disputat acasa. In retur, Legia va trebui sa se concentreze pe atac si s-ar putea sa nu fie la fel de atenta in defensiva"".
FARA ROMANI. Si cealalta echipa ucraineana prezenta in turul trei preliminar, Dinamo Kiev, a facut un pas important catre grupe, dupa ce a castigat cu 3-1, pe teren propriu, in fata turcilor de la Fenerbahce. Nici unul dintre cei trei romani de la Kiev s Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia s nu au fost inclusi in lotul pentru aceasta partida. Nici cei doi romani de la Ajax Amsterdam nu au avut ocazia sa joace: George Ogararu a fost doar rezerva, in timp ce Nicolae Mitea nu a fost convocat. Tot de pe banca a urmarit partida si jucatorul lui Spartak Moscova, Adrian Iencsi.

LIGA CAMPIONILOR - TURUL 3 PRELIMINAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.