ProFM invita clubberii sa se dezlantuie impreuna cu DJ care vad in muzica doar o dragoste la care nu poti renunta. James Zabiela vine in aceasta seara in La Mania (Mamaia). Remarcat de celebrul Sasha, s-a pus pe treaba, adica pe mixat si remixat,
ProFM invita clubberii sa se dezlantuie impreuna cu DJ care vad in muzica doar o dragoste la care nu poti renunta.

James Zabiela vine in aceasta seara in La Mania (Mamaia). Remarcat de celebrul Sasha, s-a pus pe treaba, adica pe mixat si remixat, folosind la maximum tehnica moderna. In deschidere vor fi Paul Sidoli si Livio. Maine seara, La Mania e gazda unui alt DJ de calibru, Danny Howells, un maestro al pick-up-urilor, cu peste 10 ani de experienta, dupa un warm-up cu Jan Carbon si Livio. Cine vrea sa petreaca pe plaja nu trebuie sa rateze in aceasta zi, la Mamaia (Scoica), pentru ca la X Beach Sensor va face butoaiele sa zbarnaie de ritm o data cu lansarea videoclipului pentru piesa ""Run"". Iar daca sunt pregatiti sa-si depaseasca limitele dansand, trebuie sa ajunga maine seara la Club Alcatraz (Neptun), pentru recitalul DJ Project.
ELECTRO. Cei care nu au ajuns inca la mare merg la Club West, din Buftea, unde ProFM si Synthplants au pregatit doua zile de mix nonstop. Maine, de la 10:00 dimineata pana duminica, la 17:00, are loc al patrulea party la piscina, cu invitati unul si unul: D-Laid (AtomFast), The Model (Gigolo/Elektro Casnice), Praslea (Sunrise), Thornado, Marika (Selectro), Mel o Dee, Said, Ali Nasser (Sunrise), DJ 360, Haute Culture (Suie Paparude). (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.