Desi a anuntat ca pleaca definitiv de la Universitatea, Ovidiu Stanga a revenit luni seara asupra deciziei luate saptamana trecuta, inaintea meciului cu Steaua.

Tehnicianul a explicat ieri ce l-a facut sa renunte, dar si sa se razgandeasca. ""Nu sunt genul care sa ma intorc asupra unei decizii dupa un telefon sau la rugamintile cuiva. Sunt foarte multe de spus, dar au ramas putine de facut. In principal, sa spun asa, stresul m-a facut sa iau acea decizie, apoi presiunea care a existat asupra mea in ultima perioada. Oricum, nu mai conteaza acum, important este ca sunt inapoi, consider ca este un lucru bun pentru echipa revenirea mea, pentru colectiv si pentru rezultatele ulterioare. Voi reveni si pe teren dupa ce mi-a expirat suspendarea de doua etape"", a spus antrenorul.
COLECTIV. Ovidiu Stanga va fi ajutat in curand de un director tehnic, care va fi numit in zilele urmatoare. ""Voi avea sprijin pe banca. Nu stiu exact cine, nu va pot oferi acum un nume, pentru ca ne aflam in discutii si nu stim exact cine va fi. Dar este clar ca am nevoie de cineva care sa ma ajute, deoarece si eu sunt destul de tanar in aceasta meserie si nu le stiu pe toate"", a mai spus tehnicianul. (Mario Morcov)