Victoria Pratt este mutanta Shalimar Fox Una dintre eroinele serialului ""Mutant X"" este Victoria Pratt. Actrita ii da viata lui Shalimar Fox, un mutant care a imprumutat de la feline forta, viteza, acuitatea vizuala, dar si teama de foc. Nascu

Victoria Pratt este mutanta Shalimar Fox

Una dintre eroinele serialului ""Mutant X"" este Victoria Pratt. Actrita ii da viata lui Shalimar Fox, un mutant care a imprumutat de la feline forta, viteza, acuitatea vizuala, dar si teama de foc. Nascuta in Canada, la 18 decembrie 1970, Victoria Ainsle Pratt a absolvit cu summa cum laude Universitatea York din Toronto si a primit un job la Laboratorul pentru performante umane al Universitatii. Actrita este o sportiva innascuta. Are centura albastra la karate Shotokan, iar sportul sau preferat este kick boxing. In plus, interpreta lui Shalimar a publicat si o carte de fitness si bodybuilding, impreuna cu unul dintre fostii sai profesori de la universitate. Robert Kennedy, editorul revistei MuscleMag (unde a colaborat Victoria), a fost cel care i-a recomandat sa ia lectii de actorie.

SERIAL. ""Mutant X"" prezinta aventurile unei echipe de mutanti umani cu puteri extraordinare, obtinute ca rezultat al ingineriei genetice, prin experimente secrete realizate in cadrul unui proiect guvernamental special. Realizand ca lucrurile au scapat de sub control, organizatia care i-a creat incearca acum sa-i lichideze. Misiunea echipei Mutant X este sa-i gaseasca pe ceilalti ""colegi"", sa-i ajute sa se acomodeze cu puterile lor supranaturale si sa-i apere de creatorii lor.

EROI. Alaturi de Shalimar, echipa mutantilor X este formata din Jesse Kilmartin (Forbes March), Brennan Mulwray (Victor Webster) si Lexa Pierce (Karen Cliche). Jesse are capacitatea de a trece prin pereti, principala arma a lui Brennan este curentul electric, iar Lexa poate deveni invizibila. Personajele Adam Kane (John Shea), unul dintre pionierii in genetica umana si seful mutantilor X, Emma DeLauro (Lauren Lee Smith), a carei capacitate era de a patrunde in mintile oamenilor, si Mason Eckhart (Tom McCamus), principalul dusman al mutantilor X, au fost ""omorati"".

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.