Antrenorul Nationalei de tineret a Romaniei la baschet masculin Reprezentativa de tineret a Romaniei a promovat in prima divizie europeana la baschet masculin, dupa ce s-a calificat in finala Campionatului European de la Sibiu, invingand in semif
Antrenorul Nationalei de tineret
a Romaniei la baschet masculin

Reprezentativa de tineret a Romaniei a promovat in prima divizie europeana la baschet masculin, dupa ce s-a calificat in finala Campionatului European de la Sibiu, invingand in semifinale nationala Portugaliei. La finalul partidei, antrenorul Ioan Constantin a declarat ca se simte onorat sa antreneze aceasta echipa a Romaniei si ca elevii sai i-au dovedit ca a meritat sa aiba incredere in ei. ""Sunt pur si simplu fericit. Consider ca este cea mai mare performanta a mea ca antrenor, cu atat mai mult cu cat Romania nu a mai avut de zece ani o echipa nationala in prima divizie europeana"", a declarat tehnicianul. Pentru performanta obtinuta prin calificarea reprezentativei masculine de baschet ""under 18"" a Romaniei in Divizia A din Europa, Jurnalul National il declara pe Ioan Constantin ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.