Albumul, o inregistrare dintr-un concert live Bety, alaturi de colegele sale, se pregateste pentru lansarea unui nou album Etnic. Este vorba despre cel de-al cincilea material discografic din cariera artistei si include, alaturi de cele mai cuno

Albumul, o inregistrare dintr-un concert live

Bety, alaturi de colegele sale, se pregateste pentru lansarea unui nou album Etnic. Este vorba despre cel de-al cincilea material discografic din cariera artistei si include, alaturi de cele mai cunoscute hituri ale trupei, cateva cantece noi. ""Albumul are nu mai putin de 14 piese si este o inregistrare live dintr-un concert. CD-ul contine atat melodii noi, cat si cele mai cunoscute cantece de pe albumele precedente"", ne-a declarat cantareata.

ANTIPLAYBACK. Interpreta s-a implicat si in mult discutata campanie antiplayback, deoarece considera ca oamenii care vin la concerte merita mai mult respect decat i-au aratat unii dintre artistii de pe plaiurile mioritice. ""Am participat la acest proiect, intrucat, din punctul meu de vedere, este important ca publicul sa cunoasca vocea reala a unui cantaret. Nu cred ca oamenii vin la concert sa asculte un CD. Sau mai bine spus, fanii nu vin pentru un fals. Tocmai de aceea este important ca orice artist sa cante live. Astfel, respectand publicul, inseamna ca te respecti pe tine insuti"", a marturisit Bety. Si chiar daca unii cantareti au spus ca sunetul nu le permite un live de calitate, Bety declara ca aceasta este doar o scuza. ""Atat noi, cat si trupe precum 3rei Sud Est, HiQ, Activ, Proconsul, Impact, Holograf, Provincialii etc. cantam live, iar sunetul este, in general, bun. Foarte rar se intampla sa fie probleme la acest capitol, insa echipa manageriala suplimenteaza tehnicul necesar pentru a suna bine"", a incheiat componenta trupei Etnic.

DISCURI PENTRU PLAYER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.