La 16 august se implinesc 29 de ani de la moartea Regelui Rock a€™na€™ Roll Anul 1977 a fost unul extrem de agitat pentru Elvis Presley. Stresul turneelor si lipsa de odihna incep sa-si spuna cuvantul, artistul fiind nevoit s

La 16 august se implinesc 29 de ani de la moartea Regelui Rock a€™na€™ Roll

Anul 1977 a fost unul extrem de agitat pentru Elvis Presley. Stresul turneelor si lipsa de odihna incep sa-si spuna cuvantul, artistul fiind nevoit sa se interneze de mai multe ori. Mai mult, se apuca de droguri si pastile energizante. La 16 august 1977, Elvis pregateste ultimele detalii in legatura cu show-ul ce care avea sa-l sustina la Portland. A doua zi dimineata, este gasit mort in urma unui infarct miocardic. Vestea a socat intreaga lume.

AMINTIRI. La 28 ianuarie 1956, Elvis apare pentru prima oara in emisiunea Stage Show la CBS. Tot in acest an ii apare si primul album, intitulat ""Elvis Presley"", care a ajuns foarte repede pe prima pozitie in Billboard 200. La 26 septembrie este proclamata Ziua Elvis Presley in orasul natal Tupelo, iar la mijlocul lui noiembrie are loc premiera primului sau film, ""Love me tender"".

Elvis Presley, un ""one man show"" veritabil


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.