Ghiduri turistice pentru fanii Codului Pornind de la ideea ca romanele lui Dan Brown, dar mai ales deja celebrul ""Cod al lui DaVinci"" au deschis apetitul pentru istorie, dar si pentru turism, cativa autori si-au propus crearea unor ghiduri de ca

Ghiduri turistice pentru fanii Codului

Pornind de la ideea ca romanele lui Dan Brown, dar mai ales deja celebrul ""Cod al lui DaVinci"" au deschis apetitul pentru istorie, dar si pentru turism, cativa autori si-au propus crearea unor ghiduri de calatorie care sa descrie ""ce si cum"". La Editura Rao au aparut doua dintre ele.

VOLUME. ""In lumea romanelor lui Dan Brown"" este un ghid de calatorie bazat pe ceea ce se cheama ""turism al thrillerului"". Ghidul face referire nu numai la ""Cod"", ci si la celelalte doua romane ale autorului, ""Fortareata digitala"" si ""Ingeri si demoni"". Acest ghid de calatorie va ofera toate informatiile referitoare la tururile prin Paris, Londra, Edinburgh, Roma si Sevilla: fundaluri istorice, peste 100 de ilustratii color, vizite cu ghid, ponturi pentru turisti sau indicii pentru a merge de unul singur pe la locurile prezentate in romane, precum si numeroase anecdote.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.