Echipa de realizare a serialului ""La urgenta"", actorii si regizorul Andrei Zinca au inceput ieri, la primele ore ale diminetii, filmarile pentru serialul ""La urgenta"", ce va fi difuzat de TVR 1, din toamna. Saptamana care s-a incheiat a fost
Echipa de realizare a serialului ""La urgenta"", actorii si regizorul Andrei Zinca au inceput ieri, la primele ore ale diminetii, filmarile pentru serialul ""La urgenta"", ce va fi difuzat de TVR 1, din toamna.

Saptamana care s-a incheiat a fost cu adevarat una ""de foc"", in care s-au facut tot felul de probe si de sedinte: probe de sunet si imagine, probe de costume, machiaj si coafura, sedinte foto, filmari de exterioare pentru cadrele de legatura si localizare. Surpriza pe care regizorul Andrei Zinca si producatorul general Adela Harnagea au pregatit-o inainte de filmari a fost cooptarea in serial si a reputatului actor Victor Rebengiuc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.