Mult asteptata listare la Bursa de Valori Bucuresti a actiunilor Transelectrica va avea loc in a doua jumatate a lunii august, deoarece actionarii nu s-au putut intalni la timp, fiind plecati in concediu. Estimarile initiale ale companiei indica
Mult asteptata listare la Bursa de Valori Bucuresti a actiunilor Transelectrica va avea loc in a doua jumatate a lunii august, deoarece actionarii nu s-au putut intalni la timp, fiind plecati in concediu.

Estimarile initiale ale companiei indicau ca termen de tranzactionare data de 7 august. Directorul Directiei Piete de Capital din cadrul Transelectrica, Razvan Purdila (foto), a declarat ca amanarea listarii a fost determinata de organizarea cu intarziere a Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) pentru aprobarea majorarii de capital, avand in vedere perioada concediilor. ""Saptamana trecuta, la 26 iulie, a avut loc aprobarea majorarii de capital in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA), urmand ca saptamana viitoare sa realizam inscrierea majorarii de capital la Registrul Comertului"", a explicat Purdila. El a adaugat ca listarea va avea loc, probabil, intre 17 si 20 august.
ACTIUNI. Potrivit estimarilor anterioare ale companiei, aprobarea majorarii de capital urma sa fie realizata intr-o Adunare Generala Extraordinara a Actionarilor la data de 14 iulie, pentru ca inregistrarea la Registrul Comertului sa fie efectuata la 24 iulie.
Transelectrica a scos la vanzare, prin oferta publica initiala primara, la 14 iunie, circa 7,33 milioane de actiuni, la un pret de 16,8 lei pe titlu. Oferta s-a incheiat la 28 iunie, valoarea totala fiind de 123,14 milioane de lei. (Mediafax)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.