Dupa victoria in fata oltenilor, ros-albastrii se declara favoriti in ""dubla"" cu Standard. Mihai Stoica spune ca Steaua este superioara, in timp ce Gigi Becali isi doreste la Liege un scor linistitor pentru retur. Prestatia Stelei in meciul de

Dupa victoria in fata oltenilor, ros-albastrii se declara favoriti in ""dubla"" cu Standard. Mihai Stoica spune ca Steaua este superioara, in timp ce Gigi Becali isi doreste la Liege un scor linistitor pentru retur.

Prestatia Stelei in meciul de sambata seara, desi din formula de start au lipsit multi jucatori de baza, l-a multumit pe finantatorul gruparii din Ghencea. Gigi Becali i-a remarcat pe nou-venitii Badea si Saban si a spus ca Steaua este mai puternica decat in sezonul trecut.
REMARCATI. ""Mititelu zicea ca vrea sa castige, dar e greu sa iei puncte Stelei la Bucuresti. Mi-a placut Badea, dar si Saban, care paseaza exact si are si viteza. Fata de anul trecut, echipa este mai solida si mai sudata"", a pus Becali, care a comentat apoi si tactica rularii intregului lot folosita de Cosmin Olaroiu: ""La Steaua, toti sunt titulari. Mare pierdere e Radoi, atat, in rest, orice jucator poate fi inlocuit"". Gigi Becali s-a declarat optimist si in privinta dublei manse cu Standard. ""E bine ca jucam primul meci in deplasare. As vrea sa facem un joc bun la Liege, sa venim cu 2-0, ca sa nu mai avem emotii in retur"", a spus patronul FC Steaua.
URMARITI. La partida a asistat si antrenorul lui Standard Liege, Johan Boskamp. Boskamp a parasit Stadionul National cu zece minute inainte de final, declarand ca nu a vazut multe brese in jocul adversarei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. ""Steaua este o echipa foarte buna. Nu am vazut multe lucruri rele in jocul ei. Steaua a facut un meci foarte bun si si-a creat multe ocazii. Nu stiu daca are prima sansa de calificare, dar cu siguranta vor fi doua partide foarte tari"", a spus tehnicianul olandez.
MIZA. In schimb, antrenorul Cosmin Olaroiu si managerul general Mihai Stoica au urmarit-o pe Standard vineri seara, in meciul pierdut, cu 2-1, pe teren propriu, in fata lui Charleroi. Cei doi au fost impresionati de atmosfera creata de fanii belgieni, nu insa si de jocul echipei din Liege, care a inregistrat a doua infrangere din tot atatea partide jucate in campionat. Mihai Stoica se teme insa ca jucatorii se vor speria de miza partidei, in urma careia Steaua ar putea reveni, dupa o pauza de zece ani, in grupele Ligii Campionilor. ""Dupa ce am vazut vineri seara, cred ca adversarul nostru cel mai periculos va fi miza dublei cu Standard. Daca jucatorii nostri reusesc sa se elibereze de presiunea mizei, nu vom avea probleme in a ne califica in grupele Ligii Campionilor. Suntem superiori belgienilor la capitolul organizare a jocului si, chiar daca Standard are cateva individualitati de marca, sunt de parere ca Steaua are prima sansa"", a declarat Stoica pentru site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

MITITELU: ""VOM FI O FORTA""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.