Antena 3 va difuza, incepand din 8 august, la ora 22:10, o noua emisiune pe teme politice. ""Puterea din umbra"" il are ca moderator pe Radu Tudor, analist militar al Jurnalului National, si ca producator pe Alessandra Stoicescu. Pentru amandoi

Antena 3 va difuza, incepand din 8 august, la ora 22:10, o noua emisiune pe teme politice. ""Puterea din umbra"" il are ca moderator pe Radu Tudor, analist militar al Jurnalului National, si ca producator pe Alessandra Stoicescu.

Pentru amandoi este vorba despre o premiera, Radu Tudor debuteaza in cariera de moderator, iar Alessandra in cea de producator. ""Emisiunea «Puterea din umbra» se bazeaza pe interviuri cu personalitati cu o vasta experienta profesionala si de viata"", explica Radu Tudor. ""Majoritatea celor intervievati au avut functii importante, in special in sistemul apararii si securitatii nationale si impartasesc telespectatorilor din evenimentele si faptele mai putin cunoscute din cariera lor. Martori importanti ai istoriei ne dezvaluie aspecte foarte interesante din momente cruciale: generalul Victor Atanasie Stanculescu, Virgil Magureanu, Ioan Mircea Pascu si altii. Unele interviuri au si dezvaluiri in premiera si sunt singur ca vor capta atentia unui public avizat. Dar nu m-am oprit doar asupra unor personaje din domeniul securitatii. Am extins aria de interviuri si asupra unor personalitati spumoase, cu un trecut bogat si cu un prezent fascinant: Ion Cristoiu, Bogdan Baltazar, Emil Hurezeanu si cu altii"", mai spune Radu Tudor.
PROIECTUL. Cum s-a nascut emisiunea? Tot Radu Tudor povesteste... ""Anul trecut, cand am venit in Trustul Intact, am purtat o discutie cu doamna Camelia Voiculescu pentru o asemenea emisiune. In mod cu totul intamplator, dupa cateva luni, Sandra Stoicescu mi-a povestit ca ar dori sa facem o emisiune impreuna, ea ca producator, eu ca moderator. A fost o coincidenta fericita si tin sa le multumesc atat Cameliei Voiculescu, cat si lui Sorin Oancea, pentru ca au acceptat ideea mea si a Sandrei pentru o noua emisiune in mijlocul anului, fara o programare prealabila in grila de programe.""
Cu ""Puterea din umbra"", Sandra Stoicescu debuteaza si ea, dar ca producator. Pentru prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00 si realizatoarea emisiunii ""7 zile"", noua emisiune a insemnat un efort suplimentar. ""Ne intelegem foarte bine si asta e cel mai important lucru"", spune Radu Tudor. ""Sandra s-a zbatut cel mai mult sa putem realiza aceasta emisiune, din punct de vedere tehnic, financiar, logistic. Eu m-am ocupat in special de partea editoriala. Imi dau seama acum ca misiunea ei a fost infinit mai dificila. Au fost nopti in care ea a montat, adnotat si supervizat pana la
5 dimineata interviurile filmate de mine peste zi. Apreciez foarte mult efortul ei, priceperea si entuziasmul in realizarea acestui proiect.""
INVITATI. Emisiunea debuteaza la 8 august, la ora 22:10, cu ge-neralul Stanculescu, care va face si o dezvaluire interesanta in premiera. Urmeaza fostul presedinte al Bancorex Razvan Temesan. Apoi o ""dubla"" cu Ion Cristoiu. Maestrul va vorbi despre atmosfera din presa dinainte de 1989, de atitudinea varfurilor PCR, de incursiunea tatalui sau pana la Stalingrad in 1941. In saptamana urmatoare apar istoricul securitatii Mihai Pelin si fostul ministru al Apararii Ioan Mircea Pascu.

PRIMELE EPISOADE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.