""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. ""Un alt inceput"" in muzica romaneasca a pornit de la Compact. ""O minune de tru
""Desteapta-te, Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

""Un alt inceput"" in muzica romaneasca a pornit de la Compact. ""O minune de trupa"", spune Cristi Nicolau. ""Pentru ce piese au scris, cei de la Compact merita toate felicitarile."" ""Cu trupa Compact am crescut"", il completeaza Calin Fat. ""Eram licean cand cantam «Fata din vis». Mai apoi m-a prins armata si am cantat «Cantec pentru prieteni» si mai tarziu «Un alt inceput»."" Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.