Ladislau Bölöni a pasit cu stangul la noua sa echipa, AS Monaco fiind invinsa, 0-1, in deplasare la Nancy. Tot in prima etapa din Ligue 1, Daniel Niculae a debutat la Auxerre, iar Florin Bratu - la Valenciennes. Privit d

Ladislau Bölöni a pasit cu stangul la noua sa echipa, AS Monaco fiind invinsa, 0-1, in deplasare la Nancy. Tot in prima etapa din Ligue 1, Daniel Niculae a debutat la Auxerre, iar Florin Bratu - la Valenciennes.

Privit drept omul potrivit pentru a readuce AS Monaco la gloria de altadata, Loti Bölöni i-a dezamagit pe fanii formatiei din Principat chiar de la primul meci oficial. Monegascii au pierdut, 0-1, pe terenul lui Nancy, formatia la care romanul si-a inceput cu ani in urma cariera de antrenor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Zerka, in minutul 54.
DEZILUZIE. Monaco nu numai ca a fost invinsa, dar a si aratat ca mai are mult pana sa redevina o echipa de Liga Campionilor. ""Superioara in toate compartimentele, Nancy a batut logic o echipa monegasca inca slaba fizic si suferinda la jocul colectiv. Daca cei de la Nancy au avut parte de un start reusit, Monaco trebuie sa se apuce serios de treaba"", a comentat site-ul football365.fr. Echipa din Principat n-a izbutit nici macar sa termine cu toti oamenii pe teren, Gigliotti fiind eliminat in minutul 81.
DEBUT. Daniel Niculae a jucat primul meci pentru Auxerre in Ligue 1. Fostul rapidist a fost introdus pe teren in minutul 72 al partidei cu Valenciennes, incheiata la egalitate, 1-1. De partea cealalta, Florin Bratu a intrat in minutul 76.

FRANTA, ETAPA 1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.