Dupa ce Tribunalul Sibiu a respins acum o luna cererea formulata de aparatorul ales al inculpatului Gregorian Bivolaru (foto), privind constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive, Curtea de Apel Alba-Iulia a judecat recursul.

Liderul MISA a fost trimis in judecata, pentru comiterea mai multor infractiuni de coruptie sexuala, trafic minori, acte sexuale cu o minora.
CITAT IN SUEDIA. Curtea de Apel Alba-Iulia a respins si solicitarea inaintata de aparatorul inculpatului, de citare a acestuia la resedinta din Suedia si constatand indeplinita procedura de citare prin afisare la Primaria Sector 5 Bucuresti a respins recursul formulat, constatand valabilitatea mandatului de arestare emis in lipsa. Liderul spiritual al MISA a fost arestat, in martie 2004, sub acuzatia de relatii si perversiuni sexuale cu Madalina Dumitru si a fost eliberat dupa ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucuresti a constatat ca emiterea mandatului a fost facuta de o instanta necompetenta. (Lucian Dobrater)