Cu propriul stadion in lucru, vasluienii au jucat in pribegie, la Focsani. Moldovenii au inceput tare si au ratat doua oportunitati prin Bukvici si prin Croitoru. Dar scorul a fost deschis de pustiul adus de Lacatus din Ghencea, Valentin Simion. Gazd
Cu propriul stadion in lucru, vasluienii au jucat in pribegie, la Focsani. Moldovenii au inceput tare si au ratat doua oportunitati prin Bukvici si prin Croitoru. Dar scorul a fost deschis de pustiul adus de Lacatus din Ghencea, Valentin Simion. Gazdele au reintrat repede in joc, gratie lui Bukvici, pentru ca apoi sa urmeze dezastrul.
RECITAL. La rampa a iesit Bogdan Mara. Dupa exilul din China, ex-pitesteanul a aratat ca ""Batrana Doamna"" a avut mana cand l-a adus la Arad, el marcand de trei ori, omorand orice speranta de victorie a gazdelor. Golurile reali-zate de Costisor pentru UTA si de Frunza pentru Vaslui au completat doar un spectacol frumos. La final, Multescu a acuzat lipsa de experienta a elevilor sai: ""Am construit echipa in doua-trei saptamani, am avut trei jucatori tineri in teren, ceea ce ne-a costat. Practic ne-am dat gol singuri. Cand joci cu fundul gol e greu. Am avut doi stoperi greoi, iar cand ataci ca sa inscrii te descoperi si atunci ai probleme"". De partea cealalta, Lacatus a fost moderat: ""Am castigat astazi prin efortul colectiv al echipei si prin evidentierea unor jucatori. Rezultatul nu a reflectat realitatea din teren, noi fiind cei care am reusit sa ne desprindem si in final sa castigam"". (Ovidiu Ciutescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.