Dinamovistii au mers la mica ciupeala, dar au reusit sa invinga prin golul reusit de Claudiu Niculescu, introdus titular de Mircea Rednic. In schimb, ""Puriul"" nu a contat pe Danciulescu. A patit-o si Rapidul, in prima etapa, cand i-a subestim
Dinamovistii au mers la mica ciupeala, dar au reusit sa invinga prin golul reusit de Claudiu Niculescu, introdus titular de Mircea Rednic. In schimb, ""Puriul"" nu
a contat pe Danciulescu.


A patit-o si Rapidul, in prima etapa, cand i-a subestimat pe gorjeni. Probabil ca dinamovistii nu au facut-o, dar nici nu au fost lasati sa-si faca jocul obisnuit. Este drept, elevii lui Eugen Neagoe s-au asezat pe doua linii, o defensiva tipica echipelor mici, prin care cainii au trecut cu greutate. Mircea Rednic nu s-a dezmintit nici de aceasta data. L-a titularizat pe Claudiu Niculescu, dar l-a lasat pe banca pe celalalt golgeter, Danciulescu, desi ""Corbul"" era dat in garnitura de start. Iar atacul, comparativ cu meciul din Cotroceni, a cam scartait in prima repriza, desi Ganea s-a zbatut mult, dar fara folos. A mai fost si Guso, care a scos tot ce a avut pe spatiul portii, dar si imprecizia si lipsa de idei a dinamovistilor. Oaspetii au incercat ceva pe contraatac, insa firav, debutantul Matache fiind deranjat o sigura data. ""Sunt convins ca Pandurii vor veni sa se apere. Este normal sa faca asa, dar noi trebuie sa ne facem jocul nostru si sa castigam"", spunea Mircea Rednic. Si a avut dreptate, elevii lui s-au chinuit.
ELIBERAREA. Inceputul partii secunde parea ca se va desfasura dupa acelasi scenariu. Numai ca eliberarea de sub presiune a venit repede. Catalin Munteanu a inventat o centrare, iar Claudiu Niculescu a reluat cu capul, imparabil (a€™59). Din acest moment, tot scenariul conceput de Neagoe s-a daramat, gorjenii fiind nevoiti sa iasa la atac. Si au facut-o chiar periculos. Dar a ramas 1-0. ""In prima repriza am construit lent si, logic, nu ne-am creeat ocazii de gol. Este bine ca am castigat, sunt trei puncte. Dar eu vreau mai mult. Sunt multumit doar de defensiva. Asa cum anticipam, Pandurii s-a aparat, dar ne-a pus si probleme"", a declarat, la final, Mircea Rednic.
GANDURI. O data cu fluierul final, dinamovistii au plecat cu gandul la partida de joi, cu Beitar Ierusalim, din prima mansa a turului III a Cupei UEFA, care se va desfasura pe teren propriu. Foarte probabil, in lot se va afla si angolezul Ze Kalanga, care aseara a luat loc in tribuna. ""Va fi un meci greu, la care ne gandim cu totii"", a comantat tehnicianul dinamovist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.