Dupa sase zile de competitie, Romania a reusit prima medalie la Europenele de natatie de la Budapesta. Razvan Florea, in proba de 200 metri spate, a plecat in start cu al cincilea timp, pe culoarul al doilea. A intors primul la 50 de metri, la fe
Dupa sase zile de competitie, Romania a reusit prima medalie la Europenele de natatie de la Budapesta.

Razvan Florea, in proba de 200 metri spate, a plecat in start cu al cincilea timp, pe culoarul al doilea. A intors primul la 50 de metri, la fel si ca la jumatatea cursei. Din acel moment rusul Arkadi Viatceanin a declansat un atac la baioneta. In final, romanul a fost depasit de ungurul Laszlo Cseh si a obtinut pozitia a treia pe podium.
CONFIRMARE. Florea, cu timpul de 1:57,83, a terminat cursa la 80 de sutimi de recordul sau national. Bronzul obtinut la Budapesta confirma valoarea sa, dar si bronzul pe care l-a adus Romaniei la JO. Potec, detinatoarea titlului european la 200 metri liber, a avut o finala slaba, clasandu-se abia pe pozitia a sasea. Aseara, Camelia Potec a luat startul in finala probei de 400 metri liber. In finala 4x100 m mixt masculin, Romania a venit pe locul 7.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.