Liderul segmentului de telefoane mobile de lux Vertu se afla intr-o crestere exploziva, de peste 100%. Faptul ca cererea a fost fara precedent o arata si faptul ca, in Romania, piata s-a imbogatit cu un nou model, considerat de lux - Gold& Silv
Liderul segmentului de telefoane mobile de lux Vertu se afla intr-o crestere exploziva, de peste 100%. Faptul ca cererea a fost fara precedent o arata si faptul ca, in Romania, piata s-a imbogatit cu un nou model, considerat de lux - Gold& Silver MOTORAZR V3i, realizat de Motorola si Dolce&Gabbana.


Poate cel mai renumit brand de telefoane de lux din lume este Vertu, aflat in portofoliul celor de la Nokia. Nu de putine ori acest nume a fost asociat cu vedete si fotbalisti celebri. Varful de lance pe segmentul de lux al telefoanelor mobile inregistreaza o crestere rapida in lume si intentioneaza sa se lanseze in tarile nordice si Japonia. Oficiali din cadrul companiei finlandeze chiar au declarat de curand ca Vertu inregistreaza in prezent o crestere fara precedent, de peste 100%, in principal datorita expansiunii geografice si lansarii de noi terminale. Preturile pentru cele doua modele de baza, Signature si Ascent, alaturi de seria limitata Ascent Racetrack sunt unele pe masura. De la cateva mii de euro, in functie de metalul pretios folosit, si pana la cateva zeci de mii, unde adaugam insa pietre pretioase si platina. In Romania, Vertu nu a intrat inca oficial pe piata.
ESCADA SI D&G. Piata nationala pe segmentul de telefoane de lux&fashion pare acaparata de cele doua modele: Gold&Silver MOTORAZR V3i (Motorola si Dolce&Gabbana) si Siemens SL75 Escada (Siemens si Escada). Primul, lansat de curand, reprezinta o versiune V3i placata cu aur si argint si avand gravat logo-ul D&G, la un pret de circa 500 de dolari. Insa unul dintre cele mai scumpe telefoane vandute in Romania este Siemens SL75 Escada - produs in editie limitata, aparat ce are un pret de circa 750 de euro. Ideea principala a telefonului Vertu este aceea ca tehnologia se poate modifica in interior fara a se schimba carcasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.