Brandul Jaeger-LeCoultre este unul dintre cele mai renumite marci de ceasuri de lux din lume. Povestea lui a inceput in 1847 - cand LeCoultre&Co produc primul mecanism fara cheie, care putea fi intors si reglat din coroana. Manufactura Jaeg
Brandul Jaeger-LeCoultre este unul dintre cele mai renumite marci de ceasuri de lux din lume.

Povestea lui a inceput in 1847 - cand LeCoultre&Co produc primul mecanism fara cheie, care putea fi intors si reglat din coroana. Manufactura Jaeger - LeCoultre a trasat adevarate jaloane in trecerea sa de-a lungul timpului, cu nenumarate inovatii ce au trecut testul perenitatii. In pragul mileniului trei Jaeger-LeCoultre ne pregateste alte inventii fascinante, inclusiv cea de a VI-a si ultima serie limitata Reverso. Piesele timpului semnate Jaeger-LeCoultre sunt un standard dupa care poate fi judecata arta manufacturarii. Asa cum a fost si cazul modelului unic ""Reverso Duetto"" Jaeger - LeCoultre (foto), vandut pentru circa 110.000 de euro. (C.B.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.