Materialul initial al discului ""La frumusetea ei"" a fost ""decimat"" de Podratzky, care a renuntat la toate piesele melodioase: ""Nu facem siropuri si nici compromisuri"". Cei trei au terminat albumul in trei saptamani: intr-una au repetat la T
Materialul initial al discului ""La frumusetea ei"" a fost ""decimat"" de Podratzky, care a renuntat la toate piesele melodioase: ""Nu facem siropuri si nici compromisuri"".

Cei trei au terminat albumul in trei saptamani: intr-una au repetat la Timisoara si in urmatoarele doua au inregistrat si mixat la studioul Taboo din Arad. ""Nu ni se pare ca prea multa virtuozitate strica... suntem un trio, iar libertatea pe instrument e mare, voluptatea la fela€¦ si, poate nu in ultimul rand, suntem din generatia care asculta Jethro Tull, Led Zeppelin, Yes, E.L.P, trupe in care muzicienii erau stapani pe instrument."" (Podratzky).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.