Cele mai noi tinute vestimentare, cele mai hot locuri de vacanta, cei mai bogati prieteni. Paris Hilton, caci despre ea vorbim, are si cel mai scump catel din lume, un chihuahua pe nume Teacup. Nu numai ca este cel mai bogat caine din America, da
Cele mai noi tinute vestimentare, cele mai hot locuri de vacanta, cei mai bogati prieteni.

Paris Hilton, caci despre ea vorbim, are si cel mai scump catel din lume, un chihuahua pe nume Teacup. Nu numai ca este cel mai bogat caine din America, dar este si cel mai cult, daca tinem cont de faptul ca el este si coautorul cartii ""The Tinkerbell Hilton Diaries"". Pe lista cainilor rasfatati de vedete se afla si cei doi cockeri spaniel ai Oprahei Winfrey, Sophia si Solomon; Johhny, samoyedul lui Helen Hunt; Patch, ciobanescul australian al actorului Mel Gibson; cei trei shar pei si cei doi mastiffi ai actorului Ray Liota sau Millie si Sadie, cei doi spaniel englezi ai fostului presedinte Bush. Si lista patrupedelor cu pretentii poate continua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.