Dupa revenirea lui Viorel Moldovan, in Giulesti e fierbere mare. Ionut Mazilu este promis contra actiuni la Rapid de catre omul de afaceri Nati Meir. Steaua l-a vrut, dar a fost considerat cam scump. Dinamo tot spera sa-l transforme in ""caine
Dupa revenirea lui Viorel Moldovan, in Giulesti e fierbere mare. Ionut Mazilu este promis contra actiuni la Rapid de catre omul
de afaceri Nati Meir.


Steaua l-a vrut, dar a fost considerat cam scump. Dinamo tot spera sa-l transforme in ""caine pana la moarte"". Insa cel care pare sa se bucure de puncherul lui Siman este Razvan Lucescu. Nu pentru ca George Copos ar fi reusit sa-l determine pe finul sau, Siman, sa devina actionar la clubul pe care il conduce si nici pentru ca darnicia sa s-ar fi transformat intr-o punga larg deschisa pentru transferuri. Surpriza vine dinspre omul de afaceri Nati Meir. Dupa o incercare esuata, la Laminorul Roman, si dupa un scandal de pomina cu Vadim Tudor, ex-deputatul PRM-ist vrea cu orice pret sa ramana in centrul atentiei. Iar asta s-ar transpune prin a intra in actionariatul clubului de sub Podul Grant.
NEGOCIERI. ""Acum trei saptamani am vorbit cu domnul Siman si m-am inteles sa-i dau doua milioane de dolari pentru atacantul sau. In contul acestui jucator voi primi actiuni la Rapid sau, atunci cand il vand, profitul e al meu"", s-a explicat ieri omul de afaceri. Negocierile, care ar putea fi finale, s-au purtat ieri la Eforie Nord, loc in care Siman si Copos s-au intalnit pentru a stabili detaliile transferului. Curios, Meir nu a fost invitat la discutii. ""Eu nu m-am dus la Eforie pentru ca am avut alte treburi. Insa am incredere in negocierea pe care o face George Copos. Mai multe nu va pot spune, pentru ca nici mie nu vrea sa imi raspunda la telefon.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.