Echipa lui Razvan Lucescu a reusit prima victorie din acest campionat, dar este departe de prestatiile din primavara. Giulestenii au deschis scorul inca din minutul 3, dar au terminat meciul aparandu-se haotic in fata unor fotbalisti ai Jiului ca
Echipa lui Razvan Lucescu a reusit prima victorie din acest campionat, dar este departe de prestatiile din primavara.

Giulestenii au deschis scorul inca din minutul 3, dar au terminat meciul aparandu-se haotic in fata unor fotbalisti ai Jiului care nu mai aveau nimic de pierdut. Exilati pentru o etapa la Ploiesti din cauza evenimentelor care au avut loc in finalul sezonului trecut, chiar la meciul dintre cele doua echipe, rapidistii au inceput mai motivat si au deschis scorul prin Griffiths. Alb-visiniii au continuat apoi cu un pressing ucigator, care a tinut balonul departe de poarta lui Coman. In partea secunda insa, giulestenii s-au stins, iar ocaziile s-au impartit intre cele doua porti. Zicu a irosit doua sanse uriase pentru Rapid, de partea cealalta Dulcea si Galdeanu ratand egalarea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.