Vremea se va ameliora treptat incepand de astazi, iar fenomene asemanatoare celor care au afectat in ultimele zile toata tara noastra vor fi prezente izolat, in special in regiunile de deal si de munte. In aceste zone, cantitatile de apa vor cont
Vremea se va ameliora treptat incepand de astazi, iar fenomene asemanatoare celor care au afectat in ultimele zile toata tara noastra vor fi prezente izolat, in special in regiunile de deal si de munte.

In aceste zone, cantitatile de apa vor continua sa fie insemnate, peste 15... 20 l/mp, va fi grindina, iar vantul va avea intensificari de scurta durata, potrivit specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie. In Capitala, temperatura va fi in scadere usoara, vor mai fi innorari spre seara, averse trecatoare si descarcari electrice. Pe litoral, vremea va fi predominant frumoasa si calda, vor mai fi averse izolate, iar temperatura apei marii se va situa in jurul valorii de 24 de grade Celsius. (Dana Purgaru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.