La Miss Diaspora 2006, ce va avea loc in cadrul Festivalului Callatis, la 9 august, s-au inscris 21 de concurente. Dintre toate, ne-au atras atentia Loredana Sachelaru si Alexandra Beldiman. Caci, deh, au cu ce se lauda! Loredana Sachelaru

La Miss Diaspora 2006, ce va avea loc in cadrul Festivalului Callatis, la
9 august, s-au inscris
21 de concurente.

Dintre toate, ne-au atras atentia Loredana Sachelaru si Alexandra Beldiman. Caci, deh, au cu ce se lauda!
Loredana Sachelaru - actrita, cantareata si balerina - participa la Concursul Miss Diaspora de la Mangalia din partea orasului Melbourne. S-a nascut si a crescut in Australia, dar sustine ca Romania este tara ei, desi nu a vizitat-o decat de doua ori in 17 ani.
A JUCAT IN MINISERIALE. La varsta de 5 ani, Loredana a inceput sa faca balet, desavarsindu-si studiile la ""The Australian Ballet School"" si ajungand sa danseze in spectacole montate de companii celebre. Parintii au ajutat-o sa-si cultive si talentul de a canta, astfel ca tanara are acum doua CD-uri lansate pe piata australiana si sustine saptamanal concerte in cluburi sau in aer liber. Si pelicula ii este prietena. Loredana a jucat in mai multe reclame difuzate pe posturile nationale din Australia si a avut cateva roluri in miniseriale. A pozat pentru marca de automobile Mazda si mai multe companii de produse alimentare. Una dintre reclamele ei a devenit extrem de cunoscuta in Coreea de Sud.

BAFTOASA. Loredana, vestita in Coreea dupa ce a pozat pentru Mazda


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.