Farul - Otelul / Victorie fara cinci titulari Antrenorul sarb Momcilo Vukotic avea toate premisele sa se teama de acest meci. Ii lipseau cinci titulari, iar Otelul era echipa care spulberase aproape tot in deplasare in returul trecut. Numai ca a f

Farul - Otelul / Victorie fara cinci titulari
Antrenorul sarb Momcilo Vukotic avea toate premisele sa se teama de acest meci. Ii lipseau cinci titulari, iar Otelul era echipa care spulberase aproape tot in deplasare in returul trecut. Numai ca a fost un 3-1 fara mari emotii. ""Noi stim unde ne aflam si, sincer, nu ma asteptam sa avem doua infrangeri pana acum"", a spus dupa meci Petre Grigoras, antrenorul galatenilor, care a fost aplaudat de fanii Farului.

FC Vaslui - UTA / Buna seara, de la Mara
Desi a aparut in Liga 1 direct
din esalonul trei, UTA se descurca, deocamdata, cu jucatori adunati
de pe plaja de noul tehnician,
Marius Lacatus. Iar aradenii au jucat dupa chipul tehnicianului lor
si au zdrobit cu 5-2 pe FC Vaslui. Eroul partidei a fost ex-dinamovistul Mara, care a reusit o ""tripla""
(a€™38, a€™55 si a€™70).

Gloria - National / Furtuna mare si doua eliminari
Inceputa cu intarziere din cauza unei furtuni puternice care s-a abatut asupra Bistritei, partida
s-a aflat la discretia elevilor lui Ioan Ovidiu Sabau, care s-au impus cu 2-0. Golurile au fost reusite de Nalati (a€™31), din penalty, si de Zaharia (a€™75). Oaspetii,
care au avut doi eliminati, Burca
si Panc, au acuzat, prin vocea antrenorului Marin Duna,
arbitrajul lui Marius Bocaneala.
Arges - Timisoara / Cartu si-a invins fosta echipa
Spectatorii pitesteni nu l-au huiduit pe Sorin Cartu, revenit in postura de adversar. Iar noua echipa a lui ""Sorinaccio"" arata altfel decat era FC Arges sezonul trecut. Dupa cateva ocazii imense irosite de Balace, timisorenii au punctat pentru 1-0 prin Izvoranu (a€™68). Daca pitestenii au ramas fara reactie, alb-violetii au insistat, iar Grigorie (a€™78), dupa o gafa a lui Daouda, pacalit usor de Cristea, a facut 2-0 si a adus prima victorie Timisoarei.

ETAPA 2


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.