Ligue 1 - Lyon a debutat cu dreptul
Olympique Lyon a invins, in prologul campionatului, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Nantes, intr-un meci din prima etapa a
campionatului Frantei. Pentru
campioana en-titre au marcat Benzema (a€™3), Squillaci (a€™64) si Fred (a€™88), in timp ce pentru Nantes a marcat Boukhari (a€™2). La Nantes, Claudiu Keseru a fost rezerva.
CE Natatie - Razvan Florea, medalie de bronz
Razvan Florea a cucerit ieri prima medalie pentru Romania la Campionatul European de la Budapesta. Florea s-a clasat al treilea in finala de la 200 de metri spate, cu timpul de 1:57.83. Castigatorul probei a fost rusul Arkady Vyatchanin, care a terminat in 1:55.44, nou record european. Tot ieri, Camelia Potec s-a clasat a sasea in proba de 200 de metri liber, cu timpul 1:59.40.
Formula 1 - Raikkonen, in polle position
Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes) va pleca din prima pozitie pe grila de start a Marelui Premiu al Ungariei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfasura maine la Hungaroring. Finlandezul a fost cel mai rapid in sedinta de calificari de ieri, devansandu-i pe brazilienii Felipe Massa (Ferrari) si Rubens Barrichello (Honda). Fernando Alonso (Renault) si Michael Schumacher (Ferrari) vor lua startul de pe locurile 11, respectiv 15, ei fiind penalizati cu doua secunde in raport cu timpul obtinut in fiecare din cele trei faze ale sedintei de calificari.